URA PERHOVAVAN KAHVAAN ETUSORMEN TUKEMISEKSI

Perhovavan korkkikahvoja on erilaisia osittain mieltymysten, ulkonäön ja käden otteen mukaan. Lyhytsormisen kannattaa hioa kahva ohueksi ja paksusormisen jättää paksuksi. Ojennettu etusormi kahvan päällä on eräs heittotyyli.
Viilaamalla URAn korkkikahvan yläpintaan saat lisätukea etusormelle. Asettamalla etusormi uraan voi näppärästi saada lisäkontrollia vapaan, heiton ajoitus on helpompaa ja lopussa saa ranteen ojennuksella helposti pari metriä lisää heittoon pituuttakin.
Jos haluat ensin kokeilla, soveltuuko ura ja etusormi ojennettuna heittäminen sinulle, voit teipata kaksi tulitikkua vavan kahvan yläpintaan uran tapaisesti. Jos sormituki tuntuu miellyttävältä, voit sitten viilata uran.

URAN VIILAAMINEN

Uran pitää olla 5-8- cm pitäkä. Se on helppo tehdä pyöröviilalla, jonka läpimitta on esim 6-10 mm. Tee ura täsmälleen kahvan "yläpintaan" kelan ja siimarenkaiden vastakkaiselle puolelle.

TÄLTÄ URA NÄYTTÄÄ KORKKIKAHVASSA

PERHOVAVAN HEITTOASENTO, KUN OJENNETTU ETUSORMI ON URASSA

Ura helpottaa vavan liikkeen, ajoituksen ja heiton kontrollia. Vapaa on helppo pitää oikeassa asennossa. Ranteen ojennus heiton lopussa antaa myös ylimääräistä pituutta heitollesi!

KAKSI TULITIKKUA TEIPATTUNA KORKKIKAHVAN PINTAAN. NÄIN VOIT KOKEILLA, AUTTAAKO URA HEITTOTYYLIÄSI
Jos pidät tästä heittotyylistä, voit sitten viilata uran pysyvästi kahvaasi
TAKAISIN ALKUSIVULLE